×

Een inlegzolen-oplossing voor de ziekte van Sever Schinz

De oplossing voor hielpijn

Als u Solemaids-inlegzolen in de schoenen van uw kind plaatst, kunnen ze wandelen, springen en rennen zonder druk op de hielen te zetten.

De dempende wig op schuimbasis tilt het hielbeen op, waardoor de druk op de groeischijf wordt verplaatst naar de voorvoet. Als de hiel op deze manier wordt opgetild, wordt de druk weggenomen. En zo ook de pijn.

Bekijk de video om te zien hoe inlegzolen werken.

Een uniek, gepatenteerd ontwerp

Solemaids-inlegzolen zijn zorgvuldig ontworpen om te zorgen voor een optimale pijnverzachting en een perfecte pasvorm voor ieder kind. Hiermee zal het kind minder last ervaren van hielsporen en/of hielpijn.

De inlegzolen zijn gemaakt van vele verschillende lagen materiaal. Deze zorgvuldig ontworpen constructie zorgt voor de juiste mate van vering, evenals een optimaal comfort en ondersteuning, de gehele tijd dat uw kind de schoen draagt.

Aangezien de vele lagen materiaal die de constructie van de inlegzolen vormen behoorlijk complex is, wordt er toezicht op het productieproces gehouden door Solemaids-experts om te zorgen dat ieder product voldoet aan de hoogste normen voor pasvorm en kwaliteit.

Alle productie vindt plaats in Denemarken.

Veilig en gekeurd

Net zoals bij ieder gezondheidszorgproduct is het cruciaal dat clinici en ouders absoluut vertrouwen hebben in de veiligheid van het product.

Solemaids heeft een CE-markering gekregen, wat betekent dat de inlegzolen voldoen aan de strengste eisen wat betreft gezondheid, veiligheid en milieu voor producten verkocht binnen de EU.

Solemaids voert regelmatige tests uit om te zorgen dat de inlegzool de juiste chemische, fysieke en microbiologische eigenschappen heeft.

Inlegzolen tegen andere vormen van voetpijn

Inlegzolen specifiek voor kinderen met de ziekte van Sever Schinz ontwerpen heeft ons de ervaring en expertise gegeven om ons assortiment uit te breiden.

We bieden ook binnenzooloplossingen voor andere vormen van voetpijn, zoals metatarsalgie (voorvoetpijn), hielsporen en achillespeesontsteking, waardoor kinderen en volwassenen met deze klachten actief kunnen blijven.

We vertellen u graag meer over het ontwerp van de inlegzolen en de resultaten die we hebben gezien. Dus als u meer wilt weten of u meer vragen heeft, neem dan contact met ons op.

Cookies